De vier pijlers van Fête


‘Past mijn idee wel binnen het concept van Fête de la Nature?’ 🤔 Deze vraag kregen we van een van de deelnemers tijdens de inspiratiesessie in juni. Bepaal het aan de hand van de vier pijlers van Fête! 

1. Datum

Zorg ervoor dat je feestje in het weekend van 1, 2 & 3 september 2023 valt. Je kunt één of meerdere dagen kiezen. Je hoeft hierbij niet iedere keer een andere activiteit te doen; je kunt hetzelfde feestje ook meerdere keren herhalen.

2. Toegankelijkheid

Het is belangrijk dat je feestje open en toegankelijk is voor het brede publiek. Houd bijvoorbeeld rekening met geen of lage bijdrage voor deelnemers. Tip: zet een donatiebus neer, zodat ieder zijn eigen bijdrage kan bepalen en je kosten toch worden gedekt.

3. Natuur & biodiversiteit

Fête de la Nature staat in het teken van het vieren van de natuur. Een echt Fête feestje draait daarom om natuur en/of biodiversiteit. Hoe je dit precies invult, dat is aan jou!

4. Maak het feestelijk!

Een hapje, drankje en versiering zorgt direct voor een feestelijke sfeer. Fête gaat om samenzijn; samen de natuur vieren. Maak dus van jouw activiteit een écht feestje door hier aandacht aan te besteden.

Inspiratiesessies & meer

Wil jij sparren over je idee, inspiratie opdoen of direct je vragen stellen aan het campagneteam?

Meer Fête nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.