Fête de la Nature 2021 was een groot succes!


Afgelopen weekend vond alweer de achtste editie van Fête de la Nature plaats. Door het hele land vierden mensen samen de natuur. Met zo’n 175 natuurfeestjes was er voor ieder wat wils. Van powerwalk tot mindwalk, van theatervoorstelling tot vleermuizen spotten, van oogstfeest tot stoepkrijt safari en meer. ‘We zijn blij dat we de natuur dit weekend hebben kunnen vieren’, vertelt Alina Salomon van IVN Natuureducatie. ‘Want juist de natuur heeft veel mensen het afgelopen jaar op de been gehouden.

Ook Rita, Wijkfabriek Nijmegen kijkt terug op een geslaagde dag. ‘Het was zondag een echt geslaagd Fête feest. De bewoners uit de wijk konden elkaar bij heerlijk weer ontmoeten. We hebben genoten van de zomerse natuur in het Florapark, de yogales in de buurtmoestuin en de verbindende klanten van de Nijmeegse band Stereotoren‘.

Geniet nog even na met bovenstaande foto’s. Heb jij zelf leuke rechtenvrije foto’s of video’s die je met ons wilt delen? Mail deze dan naar

Ben je ook enthousiast en kun je niet wachten op de volgende editie van Fête de la Nature? Noteer dan alvast het weekend van 2, 3 & 4 september 2022 in je agenda.