Programma VoorpretFête is bekend


Speciaal voor organisatoren van Fête-feestjes organiseren wij op zaterdag 11 juni van 11u tot 16u een feestelijke dag op ons hoofdkantoor in Amsterdam. We vieren die dag samen al een beetje Fête en zetten samen de puntjes op de i om van jouw feestje een groot succes te maken.

Er zijn die dag verschillende workshops, we genieten samen van een lekkere (vega/vegan) lunch en er is de mogelijkheid om de Hortus Botanicus die naast ons hoofdkantoor ligt te bezoeken. Tijdens VoorpretFête zetten we samen het 100ste feestje online. Samen op naar een heel mooi Fête de la Nature 2022!

De workshops waar je uit kunt kiezen zijn de volgende:

Ronde 1:

Feest onder de aandacht – hoe kun je je feestje het beste promoten?
Natuurlijk navigeren – wat vertellen planten en andere organismen ons, en hoe kun je in de natuur daarmee je weg vinden zonder kompas?
Zet je feest in elkaar en online – sterk aanbevolen als je feestje nog niet online staat. We denken samen na over de puntjes op de i voor jouw feestje en zetten het samen online.

Ronde 2:

Feest onder de aandacht – hoe kun je je feestje het beste promoten?
Haal het beste uit Fête voor IVN-afdelingen – speciaal gericht op IVN-afdelingen die mee willen doen met Fête.
Ontwerp en print je eigen flyer/poster – samen maken we een poster/flyer die je kunt gebruiken ter promotie van je feestje. Er is de mogelijkheid je poster bij ons te printen.
Om goed mee te kunnen doen aan de workshops tijdens VoorpretFête vragen we je een eigen laptop mee te nemen.

Meld je via onderstaande button aan voor VoorpretFête. Op het aanmeldformulier kun je ook je voorkeuren voor de workshops en eventuele dieetwensen aangeven. We hebben een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je je op tijd aanmeldt.

Let op: Voorwaarde voor deelname aan VoorpretFête is dat je voor of op 11 juni je feestje online zet.  Als je je aanmeldt rekenen we op je komst. Tot 5 juni kun je je gratis afmelden, bij later afmelden of geen deelname brengen we €25 kosten in rekening.

Meld je aan voor VoorpretFête