Art Laboratory

Art Laboratory

Op het erf van Art Laboratory, aan de rand van ontwikkelgebied Nijmegen-Noord, is het agrarische verleden van deze streek nog voelbaar. Ook deze omgeving ondergaat de komende jaren een transformatie; in totaal worden er 12.000 woningen gebouwd. Juist in deze tussentijdse fase is FABRIKAAT neergestreken op deze plek om samen met makers, onderzoekers en publiek de waardevolle eigenschappen van dit gebied zichtbaar te maken en inzichten te geven voor nieuw gebruik van deze veranderende omgeving. Zowel binnen als buiten op het erf kun je kunst, ontwerp en experiment beleven, makers ontmoeten en meedoen tijdens workshops en evenementen.
OPENINGSTIJDEN
Elk weekend (dus ook tijdens Fête de la Nature!) van 12.00 tot 17.00 uur, tijdens workshops en evenementen.
Laat je kinderen uren spelen in de tuin, bestel een lekker lunchplankje aan de bar, zoek een plekje om te picknicken in de boomgaard, lees een boek in de hangmat en ontdek alle bijzondere ruimtes, kunstwerken en experimenten!
Art Laboratory is een dynamische plek. Zowel buiten op het erf als in de verschillende ruimtes kun je kunst, installaties en experimenten beleven, makers aan het werk zien en meedoen tijdens workshops. De unieke ruimtes, waaronder paviljoen KAPKAR/ SF-P7S, zijn te gebruiken bijeenkomsten, die we op maat kunnen faciliteren.
Kijk voor evenementen, workshops en de mogelijkheden om aan te haken op onze website: www.stichtingfabrikaat.nl.
Art Laboratory is een initiatief van stichting FABRIKAAT.Adres: Oosterhoutsedijk, 88, 6663 KV Nijmegen-Noord Gelderland

Datum: 25-05-2019

Van: 12:00 tot 17:00


Extra informatie

Website:

https://www.stichtingfabrikaat.nl

Social media:

Categorie:

Cultuur

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a