Huifkartocht Tiengemeten

Huifkartocht Tiengemeten

Stichting Natuurbeheer Waalbos (SNW) organiseert zaterdag 26 mei een huifkardagtocht over Tiengemeten. De huifkartocht (getrokken door paarden) gaat ook door gebieden waar men lopend niet makkelijk kan komen.
Kosten voor de huifkartocht bedragen €20,- p.p. voor vrijwilligers en donateurs en €25,- voor andere personen (incl. koffie, thee en lunch). Men moet dan nog wel zelf een kaartje voor de pont naar Tiengemeten kopen. Dit kost €6,- voor volwassenen en €4,- voor kinderen. Leden van natuurmonumenten krijgen op vertoon van de ledenpas €2,- korting p.p. Wil men ook naar het Rien Poortvlietmuseum dan kan een combinatiekaartje gezocht worden. Dit kost incl. pont €10,- voor volwassen en €5,- voor kinderen.
We vertrekken 10.00 uur vanaf parkeerplaats Ross Lovell te Rijsoord/Ridderkerk (naast Waalweg 3) en zijn 10.45 uur aanwezig bij de pont naar Tiengemeten. De pont vaart 11.00 uur af. Op Tiengemeten stappen we in de huifkar voor een rondrit van ongeveer 1,5 uur. Om 12.30 uur wordt er gestopt voor een picknick. Om 13.15 uur vervolgt de rondrit maar men kan er ook voor kiezen om zelf een uurtje te wandelen. Dan wordt er een oud gebouw bezocht en gestopt bij de herberg waar men zelf een drankje kan kopen. Daarna gaat de tocht door naar het eindpunt (ca. 15.30 uur) waar men op eigen gelegenheid het Rien Poortvliet en het streek museum kan bezoeken of terug kan gaan naar het vasteland met de pont. De pont vaart elk heel uur van 10 tot 19.00 uur.
Aanmelden voor deze unieke excursie kan via info@onswaalbos.nl. Er kunnen maximaal 20 personen mee. Bij veel aanmeldingen kunnen we eventueel een tweede huifkar proberen te regelen.Adres: Waalweg 3, 2988 CH Ridderkerk Zuid-Holland

Datum: 25-05-2019

Van: 10:00 tot 17:00

Aanmelden via mail


Extra informatie

info@onswaalbos.nl

Website:

http://www.onswaalbos.nl/

Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a