Bijzondere plantenwandeling

Bijzondere plantenwandeling

De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op vrijdag 25 mei een excursie naar ‘Het Verbrande Bos’ van landgoed Staverden en de Leemputten van de gemeente Ermelo. Dit deel van het gebied is gewoonlijk niet toegankelijk. Er groeien zeldzame plantenvegetaties met soorten als ronde en kleine zonnedauw, welriekende nachtorchis, kale jonker en beenbreek. Ook is er kans om diverse vlinder- en libellensoorten te zien. Wandelen gaat in een rustig tempo en er is af en toe tijd voor het maken van foto’s. Drinken meenemen wordt aangeraden. Reserveren is noodzakelijk.
Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 3 uur.
Deelname: €7,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 2,50 p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar.
Opmerking: de tocht voert over onverharde paden en door nat grasland. Pas uw kleding en schoeisel hierop aan.
Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Ronald van Veen, tel. 06-13464513 of Jan Bos, tel. 06-20203110.
Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.Adres: Uddelermeerweg, 3852 NT Staverden Gelderland

Datum: 24-05-2019

Van: 10:00 tot 13:00

Aanmelden via website


Extra informatie

Website:

https://www.glk.nl

Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Volwassenen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a