Rondleiding door natuurtuin

Rondleiding door natuurtuin

Anna Kemp (bioloog en tuinvogeldeskundige) vertelt over de inrichting van het erf en de natuurtuin die speciaal zijn ingericht voor vogels.
Uiteraard komen de tuin- en erfvogels aan bod tijdens de rondleiding. We kunnen de merel, roodborst, putter, goudvink, grasmus en winterkoning horen. Maar ook vink, tjiftjaf, groene specht en verschillende mezensoorten. En er is natuurlijk aandacht voor erfvogels als de boerenzwaluw, huismus en wie weet horen en met een beetje geluk zien we de steenuil wel.
Rondleidingen start om 14.30 uur bij de ingang van de natuurtuin aan de Toldijk 11, 7065 AL Sinderen. De rondwandeling duurt ongeveer 1 uur. Na afloop krijgt u in de theeschenkerij een kop koffie of biologische thee met lekkers en kunt u nagenieten op het terras bij de vijver.
Kosten € 8,- p.p. entree tuin, inclusief rondleiding, koffie of thee met huisgebakken roombotercakeAdres: Toldijk 13, 7065 AL Sinderen Gelderland

Datum: 25-05-2019

Van: 14:30 tot 15:45

Aanmelden via mail

Aanmelden via website


Extra informatie

info@natuurlijkbuiten.nl

Website:

http://www.natuurlijkbuiten.nl/

Social media:

Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a