Organiseer zelf een natuurfeestje

Maak jouw activiteit aan

In het weekend van 3, 4 & 5 september vieren we Fête de la Nature en kun jij weer een feestelijke activiteit organiseren. Tenslotte maak jij samen met alle andere organisatoren het landelijke festival Fête de la Nature! Voor het organiseren van jouw eigen Fête-feestje, vind je hier handige materialen om je op weg te helpen. Ook organiseren we diverse digitale inspiratiesessies die je gratis kunt bijwonen voor een extra dosis inspiratie.

Tips van ervaren Fête organisatoren

Om je te helpen jouw natuurfeestje zo succesvol mogelijk te organiseren hebben wij samen met een aantal ervaren organisatoren de onderstaande 11 tips:

 1. Wat voor evenementen kan ik organiseren?
 2. Hoe verzin ik een evenement?
 3. Hoe vind ik mensen die mee willen helpen?
 4. Samenwerken met vrijwilligers
 5. Hoe zoek ik een locatie uit?
 6. Welke praktische zaken kom er allemaal bij kijken?
 7. Waar haal ik het geld voor een feestje vandaan?
 8. Ik heb toch echt geld nodig. Hoe kom ik daaraan?
 9. Kan ik entree heffen voor mijn feestje?
 10. Hoe krijg ik mensen naar mijn feestje?
 11. Hoe doe ik verslag van mijn evenement?

Download de PDF met alle tips & tops