Edit item

Fotowedstrijd: 'De Feestelijkste Natuurfoto!'

Fête de la Nature en het Jaar van de Botanische Tuinen organiseren samen de fotowedstrijd De Feestelijkste Natuurfoto!

Natuurfoto’s zijn altijd prachtig. Tijdens Fête de la Nature op 20 & 21 mei 2017 roepen we iedereen op een foto te schieten die laat zien dat natuur ook bijzonder feestelijk is. Natuur met mensen, macrobeelden van planten en dieren, dansende beesten: alles kan!

De tien Feestelijkste Natuurfoto’s worden gekozen door een jury bestaande uit onder andere Prinses Irene, natuurfilmer Ruben Smit en tv-presentator Lodewijk Hoekstra. We verklappen nog niet wat de prijs is ;-)

Laat jouw Feestelijkste Natuurfoto zien via Twitter met de hashtag #FeteNL of stuur deze voor 23 mei naar: info@fetedelanature.nl onder vermelding van De Feestelijkste Natuurfoto!

Het moet een zelf geschoten foto zijn, gemaakt tijdens het weekend van Fête de La Nature (het weekend van 20 & 21 mei 2017). Ook van belang: de foto’s zijn auteursrechtenvrij en mogen door Fête de la Nature gebruikt worden. Lees hier alle algemene voorwaarden van de fotowedstrijd.

 

Delen via Social Media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a