Maak kennis met Suze, Fête organizer in Den Haag


In de steden Nijmegen en Den Haag gaan dit jaar extra veel feestjes plaatsvinden. In beide steden gaan lokale Fête organizers aan de slag om op deze plaatsen de natuurfeestjes een extra boost te geven. We laten je graag kennis maken met Suze, Fête organizer in Den Haag.

Wie ben jij en wat doe je bij IVN Natuureducatie?

Ik ben Suze, een leergierig mens boordevol passie voor taal, kunst en natuur. Ik ben een bezig bijtje in de bibliotheek waar ik lessen Nederlands geef voor anderstaligen, maar ook ben ik dit jaar Fête-coördinator in Den Haag. Dit betekent dat ik in de omstreken van Den Haag alle mogelijke organisatoren probeer aan te wakkeren om met ons mee te vieren tijdens Fête. Daarnaast houd ik ontzettend van lezen, dansen en wandelen (in het bos, op het strand, langs het spoor, er is altijd wel wat te zien!).

Waarom wilde je Fête organizer worden?

Fête betekent veel voor mij. Vorig jaar was ik trainee binnen het Fête-project en toen ben ik mijn hartje verloren. Voor mij is Fête de aangewezen gelegenheid om met z’n allen te vieren dat de natuur bestaat en dat ze ons blij maakt! Het spreekt me zo aan dat het toegankelijk is voor allerhande mensen, en nog belangrijker dat het feestelijk is. Elk bloemetje op de bieslook en bijtje bij de lavendelstruik kan immers gevierd worden. Dus laten we dat allemaal tezamen doen in september!

Hoe kunnen andere organisatoren in Den Haag jou bereiken?

Ik zet me dit jaar in om Den Haag en omstreken goed op de Fête-kaart te zetten. Vier je mee? Vragen of ideeën zijn van harte harte welkom, je kan me bereiken op .

Laten we elkaar kruisbestuiven.