Fête in het nieuwe park Elisabeth Groen!

Fête in het nieuwe park Elisabeth Groen!

Vier mee met Elisabeth Groen en Parkhuis Amersfoort: Fête de la Nature!
Elisabeth Groen en Parkhuis Amersfoort doen dit jaar graag mee, en dit keer op een heus eigen nieuw stukje stadspark, namelijk op de plek van het oude Elisabeth ziekenhuisterrein in Amersfoort. Het groen in de stad krijgt tijdens het evenement extra aandacht. We doen van alles tijdens Fête de la Nature!
Er zijn diverse workshops: yoga, zingen, een natuurbelevingswandeling, kinderen kunnen waterdiertjes zoeken, zaad-bommetjes maken voor de bijen, er is muziek en natuurlijk kun je gewoon lekker genieten van een hapje en een drankje. Waterlijn rondvaarten brengt bezoekers in stijl over de Heiligenbergerbeek naar ons nieuwe stadspark Elisabeth Groen. Afvaarten 12.30, 14.15 en 16.00 uur. (kom op tijd, want vol = vol)
Je kunt op diverse manieren het terrein bereiken, lopen, op de fiets, met de bus en vanuit de binnenstad met Waterlijn. Parkeerplaatsen zijn beperkt, dus gebruik je fantasie ;-) Je vindt ons langs het Vosheuvelpad, dat vertrekt vanaf stadsboerderij de Vosheuvel, aan de Heiligenbergerweg.
Benieuwd wat Parkhuis Amersfoort en Elisabeth Groen in petto hebben? Meld je via facebook aan voor het evenement, of voor de nieuwsbrief via www.elisabethgroen.nl en volg de berichten.
Elisabeth Groen en Parkhuis Amersfoort zijn twee initiatieven vanuit betrokken inwoners van de stad Amersfoort. Op het oude ziekenhuisterrein Elisabeth verrijst Elisabeth Groen: een nieuw stadspark gemaakt voor en door bewoners van de stad. Parkhuis Amersfoort is een initiatiefgroep die in het oude ketelhuis van het voormalig ziekenhuis een maatschappelijke onderneming gaat starten, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en de natuur kunnen ontdekken.
Fase 1 van de parkaanleg vindt plaats in 2018 en het Parkhuis gaat als pop-up-parkhuis van start in een gebouwtje dat nu nog even hiervoor blijft staan aan het Vosheuvelpad in park het Beekdal in Amersfoort.Adres: Heiligenbergerweg / Vosheuvelpad, 3816 AJ Amersfoort Utrecht

Datum: 26-05-2019

Van: 13:00 tot 17:00


Extra informatie

Website:

https://www.elisabethgroen.nl

Social media:

Categorie:

Overig

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a