Fête de la Nature 2019

Groendomein Wasven en CKE Eindhoven organiseren op zondag 26 mei 2019 het Fête de la Nature. Dit is een gratis en open natuurfestival dat in hetzelfde weekend op locaties door het hele land plaatsvindt. Dit jaar voor de tweede keer ook in Eindhoven!
Het feest van de natuur wordt gevierd met diverse optredens van (amateur)kunstenaars op podia in de sfeervolle groene omgeving van ’t Wasven. Luister naar muziek of kijk naar voorstellingen tussen de appelbomen onder het genot van biologische hapjes en drankjes. Op het programma staan diverse danspresentaties en -workshops, optredens van singer-songwriters, koren, jazzensembles, percussiegroepen en klassieke muzieksolisten. Ook zijn er kleine theatervoorstellingen, yogaworkshops, kinderworkshops- en activeiten, exposities en presentaties. Een bomvolle, leuke dag voor de hele familie.
Met trots mogen we een optreden aankondigen van het Storioni Trio van 14.15 tot 14.45 uur. Zij organiseren van 23 t/m 26 mei het internationale kamermuziekfestival Storioni Festival, met allerlei optredens in de stad.
KOM EN VIER DE NATUUR!
De parkeergelegenheid is beperkt en omdat Fête de la Nature een duurzaam festival is, vragen wij u om indien mogelijk te voet, op de fiets of met het OV te komen.Adres: de Celebeslaan 30, 5641 AG Eindhoven Noord-Brabant

Datum:

Van: 13:00 tot 17:00


Extra informatie

Website:

https://www.facebook.com/events/2275224719392010/

Social media:

Categorie:

Cultuur

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a