Workshop Suppen met Antix Sport

Workshop Suppen met Antix Sport

Workshop SUP - Suppen, goed voor lijf en geest! Het lijkt een beetje op kanoën, alleen sta je nu op een groot surfboard, beweeg je je voort met een peddel én geniet je ondertussen van de mooie natuur. Met suppen gebruik je alle spieren in je lichaam en het is dan ook een echte workout! Lijkt het je leuk om het ook eens te proberen? Geef je dan op en doe mee op zondag 26 mei met de SUP workshop van Antix Sports op de Wyldemerk.
Suppen is een geweldige work-out. Staand op een surfboard eerst je evenwicht zoeken en  dan voorzichtig peddelen over het water. Goed voor balans en geest, maar vooral superleuk en uitdagend om te doen. Suppen is ontstaan in en overgewaaid vanuit Hawaï. Uit verveling gingen surfers op windsurfboards met een peddel de grote golven te lijf! Inmiddels is suppen uitgegroeid tot een echte watersport en worden er wereldwijd wedstrijden georganiseerd.
Wanneer en waar?
We verzamelen op de oever van de Wyldemerk. Daar starten we om 14:00 uur met een korte instructie waarna we het water op gaan. De clinic duurt tot ongeveer 16:00 uur.
Meedoen? Geef je dan snel op via www.marenklif.nl. Wacht niet te lang want vol=vol en we hebben slechts 20 plaatsen! De clinics zijn voor jong en oud mits in bezit van een zwemdiploma. De kosten voor deze super Sup-clinic zijn € 10,= p.p. incl. huur board, peddel en drijfvest. Een wetsuit kun je huren voor € 5,=.
De SUP clinic wordt georganiseerd door Bezoekerscentrum Mar en Klif en Staatsbosbeheer i.s.m. Antix Sports.
Kijk voor meer activiteiten op www.marenklif.nl. Kijk voor meer informatie over watersporten op www.antixsports.com.Adres: Wyldemerkwei, 8571 GC Harich Friesland

Datum: 26-05-2019

Van: 14:00 tot 16:00

Aanmelden via website


Extra informatie

Website:

https://www.marenklif.nl

Categorie:

Sport en bewegen

Vooral leuk voor:

Gezinnen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a