PROEVERIJ WANDELCOACHING

PROEVERIJ WANDELCOACHING

PROEVERIJ WANDELCOACHING
Heb jij twijfels over de juistheid van baan of bestaan en kan je wel wat inspiratie gebruiken om (weer) in beweging te komen?
Ter ere van Fēte de la Nature en de Nationale Wandelcoachdag kun je op zaterdag 25 mei vrijblijvend kennismaken met mij en met wandelcoaching als methode. Als lifecoach en wandelcoach ervaar ik dagelijks de vele voordelen van het wandelen in de natuur.
Op speelse en luchtige wijze gaan we op pad en laten we ons inspireren door de natuur en door elkaar. Afwisselend richten we onze aandacht op de buitenwereld (de natuur) en op onze binnenwereld (lichaam, gedachten, gevoelens), met als doel vanuit rust en ontspanning meer zicht te krijgen op dat wat jij écht wilt en dat wat je in de weg staat. De proeverij is een unieke combinatie van wandelen, natuurbeleving, mindfulness en coaching.
Gun jezelf een heerlijke wandeling in de frisse buitenlucht en wandel gezellig mee!
We wandelen in rustig tempo, het gaat niet om de kilometers. Eén ding is zeker, na afloop ga je ontspannen, geïnspireerd en gemotiveerd weer terug naar huis. Laat je verrassen en meld je aan, deelname is gratis! Heb je liever eerst nog wat informatie, dan hoor ik dat graag. We verzamelen voor de deur bij restaurant Papa's Beach House in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp. Er is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid.Adres: IJweg 961, 2131 LV Hoofddorp Noord-Holland

Datum: 25-05-2019

Van: 15:00 tot 17:00

Aanmelden via mail

Aanmelden via website


Extra informatie

info@coachingingreen.nl

Website:

https://www.coachingingreen.nl

Social media:

Categorie:

Overig

Vooral leuk voor:

Volwassenen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a