Lezing over Het Kennis Boek, het boek van Kosmisch Licht

Lezing over Het Kennis Boek, het boek van Kosmisch Licht

Op een mooie locatie, omgeven door groen kun je komen luisteren naar een lezing over Het Kennis Boek: het boek van Kosmisch Licht – de Gouden Tijd en de Sleutel naar Universeel Kosmisch Bewustzijn.
Het Kennis Boek is een kosmisch boek met een krachtige energie op de tekst. Het begeleidt ons versneld naar een bewustzijn van eenheid. Tijdens het lezen worden blokkades weggenomen en wordt een diepere verbinding met de essentie gemaakt.
Mensen die zich tot het boek voelen aangetrokken, bestuderen Het Kennis Boek niet alleen voor zichzelf. Ze worden mede-uitvoerders van het goddelijke plan om mens en aarde naar een wereld van vrede en eenheid te begeleiden. In aanloop naar de volgende fase in onze evolutie, de Gouden Tijd, is dit een kosmisch geschenk dat inmiddels in 45 landen mensen heeft bereikt.
In de lezing wordt een speciale boodschap overgedragen over De Gouden Tijd, Het Kennis Boek en Het Alpha Kanaal. Hierna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Verder kan men direct kennis maken met de krachtige frequenties middels het paarse gouden ‘Kennis Boek’. Als je je aangetrokken voelt tot het boek en de energie ervan, dan ontvang je 3 hoofdstukken. Je kunt er dan thuis nader mee kennis maken.Adres: Albert Schweitzerlaan 2-68 (Centraal Wonen Houtwijk), 2552PK Den Haag Zuid-Holland

Datum: 25-05-2019

Van: 14:00 tot 16:00

Aanmelden via mail


Extra informatie

hkb-denhaag1@outlook.com

Website:

https://nederland.hetkennisboek.net

Categorie:

Overig

Vooral leuk voor:

Volwassenen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a