Kinder - Vlinder - Middag

Hou je van vlinders? Kom dan op zondag 26 mei naar Natuurschuur Gaasterland. Daar organiseert Staatsbosbeheer i.s.m. Mar en Klif een speciale Vlinderontdekmiddag voor kinderen in en om de Natuurschuur aan de Houtwal 2 in Oudemirdum.
In de Natuurschuur is momenteel een mooie expositie over Vlinders die je kunt bekijken. Speciaal voor het weekend van het Fête de la Nature is er daarnaast een Vlinder-puzzelspeurtocht uitgezet en je kunt een spel doen over vlinders waardoor je veel over deze bijzondere fladderaars kunt ontdekken. 
De Vlinder-ontdekmiddag is leuk voor de hele familie, dus neem je vrienden, neefjes en nichtjes gerust mee!
Je vindt de Natuur Schuur Gaasterland aan de Houtwal 2 in Oudemirdum. De kosten zijn € 2,50 per kind (ouders en pake en beppe gratis) en opgave is noodzakelijk via www.marenklif.nl. Je kunt je voor de Vlinderontdekmiddag voor drie verschillende starttijden inschrijven. Tip: noteer de tijd waarvoor je je inschrijft.
Het bedrag van € 2,50 graag contant voldoen voor aanvang van de activiteit bij de boswachter van Staatsbosbeheer.Adres: Wyldemerkwei, 8571 GC Harich Friesland

Datum: 26-05-2019

Van: 13:30 tot 16:30

Aanmelden via website


Extra informatie

Website:

https://www.marenklif.nl

Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Kinderen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a