Vaartocht met natuurgids en stilte- en klankbeleving

Vaartocht met natuurgids en stilte- en klankbeleving

Helemaal bijzonder is het om natuur, stilte en muziek vanaf het water te beleven. Dat kan tijdens de schemervaartocht op zaterdagavond 25 mei door de Luts naar de Wyldemerk.
Natuur - Aan boord vertelt natuurgids Jan Tijsma, ambassadeur van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân, over de flora en fauna in dit mooie stuk natuur.
Stilte - Om de rust van de natuur te ervaren verzorgt boswachter Marjon een stilte beleving aan boord.
Muziek - Aangekomen op de Wyldemerk gaan we aan boord van de boten genieten van 'Experiencia de som da água' een klankbeleving van etnische instrumenten en zang door Angela van Rooijen. Het idyllische water van de Wyldemerk is mysterieus doch aanwezig. Het verwondert, inspireert en is altijd in beweging door de elementen van de natuur. Angela zet dit om in klanken met verschillende instrumenten uit diverse windstreken en haar stem.
Wil je deze unieke vaartocht meebeleven? Geef je dan op via www.marenklif.nl. De kosten zijn € 15,= per persoon. De vaartocht is vooral bedoeld voor volwassenen, i.v.m. de stiltebeleving aan boord.
Deze bijzondere activiteit wordt georganiseerd door Mar en Klif en Staatsbosbeheer i.s.m. Jan Tijsma, Simmermoarn, Lutsexpress en Angela van Rooijen.Adres: Houtwal 2, 8567 HN Oudemirdum Friesland

Datum: 25-05-2019

Van: 19:30 tot 21:00

Aanmelden via mail

Aanmelden via website


Extra informatie

administratie@marenklif.nl

Website:

https://www.marenklif.nl

Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Volwassenen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a