Vroege Vogelconcert

Vroege Vogelconcert

Het Vroege Vogelconcert is inmiddels een begrip en dus ook dit jaar is Het Nationale Park De Hoge Veluwe het decor van een uniek openluchtconcert. Ditmaal wordt het concert uitgevoerd door het ensemble ‘Trio Porteño’, bestaande uit een accordeonist, violist en cellist.
In combinatie met het gezang van honderden vogels op de locatie belooft deze negende editie van het Vroege Vogelconcert weer een buitengewone belevenis te worden.
Net als voorgaande jaren is Nederlands bekendste vogelkenner Nico de Haan gevraagd om die ochtend aanwezig te zijn en tussen de muziekstukken door zal hij op de zijn geheel eigen wijze iets vertellen over de vogels die we horen.
Het Vroege Vogel Concert is een totaalbeleving en wordt gehouden bij de fundamenten van het nooit voltooide Grote Museum, aan de voet van de Franse Berg. In de pauze is er gelegenheid voor koffie/thee en een kleine versnapering.
Neem uw klapstoeltje mee en laat u dompelen in deze perfecte combinatie tussen natuur & cultuur.Adres: Houtkampweg 9, 6731AV Otterlo Gelderland

Datum: 26-05-2019

Van: 06:00 tot 08:00

Aanmelden via website


Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a