Avondwandeling Landgoed Lichtenbeek en Vijverberg

Avondwandeling Landgoed Lichtenbeek en Vijverberg

Een ontspannen wandeling over twee landgoederen.
Het is een aparte beleving om in de avonduren te wandelen. De temperatuur loopt terug, de wind gaat liggen, de achtergrondgeluiden nemen af en de zang van de vogels is goed te horen. De boswachter neemt je aan het eind van (een inspannende werk-)week mee voor een ontspannen wandeling over de landgoederen Lichtenbeek en Vijverberg. De tocht gaat door rustig bosgebied, langs akkers en de Vijverbergbeek. Omdat de excursie in de avond plaatsvindt, is er ook kans op het zien van reeën en ijsvogels. Lichtenbeek kent vele sporen van heden en verleden. Speur je mee? Verder zal aandacht worden besteed aan het bosonderhoud dat een paar jaar geleden op Lichtenbeek heeft plaatsgevonden. Een extra goede reden dus om mee te gaan met deze wandeling. Reserveren is niet nodig.
Tijd: start om 19.00 uur. Duur: ca 2,5 uur.
Kosten: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: parkeerplaats Airborne Begraafplaats, van Limburg Stirumweg te Oosterbeek aan noordzijde NS Station Oosterbeek.
Informatie: via www.glk.nl/activiteiten.Adres: Van Limburg Stirumweg 28, 6861 WL Oosterbeek Gelderland

Datum: 24-05-2019

Van: 19:00 tot 21:30

Aanmelden via website


Extra informatie

Website:

https://www.glk.nl/activiteiten

Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a