Roos van de Archipel

Roos van de Archipel

Tijdens het 25-jarige bestaan van onze flat aan de Archipelstaat op 25 mei schenkt de Woningbouwstichting ‘De gemeenschap’ een geurende rozenstruik aan de bewoners van de flat met de toepasselijke naam ‘Roos van de Archipel’.
Aan de achterzijde van de flat is een parkeerplaats met een langgerekte groenstrook. Aan deze groenstrook gaat José de ‘Roos van de Archipel’ plaatsen. Dat doet José door middel van een speciale performance.
Voor de echte rozen en kunstliefhebber is er speciale feestelijke gelegenheid om tijdens deze performance aanwezig te zijn.
Iedereen is hier van harte welkom om de ‘Roos van de Archipel’ als kunstwerk te verwelkomen.
Bij de geurende roos worden ook speciale fotoportretten gemaakt.
Vanaf 11.30 uur is er tevens ook de gelegenheid voor een hapje en een drankje dat verzorgd gaat worden door ‘vrienden van Dukater’.
‘Vlinderportretten’
Op 26 mei tussen 13.00 uur en 18.00 uur is José Geurts ook in het paviljoen op Landgoed Grootstal aanwezig voor het maken van speciale ‘Vlinderportretten’ en waar tevens een Vlinderlintroute start.
Namens de werkgroep ‘Hortus Civitatis’, Boudewijn Corstiaensen
www.landgoedgrootstal.nl
www.fetedelanature.nlAdres: Archipelstraat, 6524 LM Nijmegen Gelderland

Datum: 25-05-2019

Van: 13:00 tot 15:00


Extra informatie

Website:

http://bcorstiaensen.tumblr.com

Categorie:

Cultuur

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a