Lijkt het je leuk om een natuurfeestje te vieren in Den Haag?

In het weekend van 2, 3 & 4 september 2022 vieren we Fête de la Nature. De natuur inspireert, verwondert en maakt je blij! Iedereen kan aansluiten door zelf een natuurfeestje te organiseren. Van een concert op het strand tot een spelletjestoernooi of picknick in het park. Samen betrekken we meer mensen bij de natuur.

Om het makkelijker te maken kan je de hulp inschakelen van Suze Geuke, de Fête-gids van Den Haag en omgeving. We denken namelijk graag met je mee over de mogelijkheden voor het organiseren van een Fête de la Nature feestje in en rond Den Haag. Je kunt zelf jouw vraag stellen of verzoek doen door te mailen naar . Wil je liever dat Suze contact met jou opneemt? Laat dan jouw gegevens achter via het volgende contactformulier:

Stel jouw vraag aan Fête-gids Suze

 

Eerst wat meer inspiratie opdoen?

Ook dit jaar organiseren we weer diverse online inspiratiesessies. Hierin vertellen we je de laatste updates over Fête de la Nature, geven we tips over het organiseren van een natuurfeestje, het werven van bezoekers en denken we graag mee over jouw natuurfeestje. Geef je op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het vieren en (her)waarderen van de Nederlandse natuur. De online inspiratiesessies vinden plaats op:

• Woensdag 29 juni 20.00 – 21.00 uur

Meld je aan voor een inspiratiesessie