Workshop 'Groen doen in de praktijk'

Workshop 'Groen doen in de praktijk'

Gratis workshop ‘Groen doen in de praktijk’ op 20 mei

Op zaterdag 20 mei tijdens het ‘Meet The Maker’ event bij Spoor 8 in Nistelrode geeft Anna Maria van den Berg twee gratis workshops ‘Groen doen in de praktijk’.

Groen leven klinkt zo mooi, maar hoe doe je dat in je dagelijks leven?
Iedereen kan het, het is heel simpel, en het kan op jouw eigen manier. Het gaat om praktische dingen die jouw leven leuk maken. Wil je weten wat jij kunt doen of wil je nieuwe groene inspiratie opdoen? Kom dan naar de gratis workshop!

Tijden: van 11.30 – 12.30 uur en van 13.00 – 14.00 uur.
Waar: bij Spoor 8, de verzamelplaats voor duurzame initiatieven aan de Weijen 77 in Nistelrode. Een mooie kans om meteen de Waar-winkel daar te bezoeken en andere makers te ontmoeten. 
Aanmelden: via welkom@natuureninspiratie.nl of via 0412 – 484 707. Vermeld erbij welke tijd je komt. De inhoud van de workshops is hetzelfde. 

Heb jij vragen over het telen van je eigen groenten, de toepassing van kruiden, leven zonder afval, natuurlijk & gezond eten, of een andere groene vraag, kom dan zaterdag naar Nistelrode. Je krijgt antwoord op al jouw groene vragen.Anna Maria van den Berg is auteur van het boek ‘Groen leven doet je goed. Praktisch jaarboek voor duurzaam geluk’. Ze geeft al vele jaren adviezen, workshops en trainingen op het gebied van natuur, voeding en gezondheid. Naast auteur is ze natuurvoedingskundige, intuïtief wandelcoach en lesgever bij Velt (Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren).
Adres: Weijen 77, 5388 HM Nistelrode Noord-Brabant

Datum: 24-05-2019

Van: 13:00 tot 14:00

Aanmelden via mail


Extra informatie

welkom@natuureninspiratie.nl

Website:

https://www.natuureninspiratie.nl

Categorie:

Overig

Vooral leuk voor:

Volwassenen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a