VIER DE NATUURDAG BRAKKENSTEIN!

VIER DE NATUURDAG BRAKKENSTEIN!

VIER DE NATUURDAG BRAKKENSTEIN!


Op zaterdag 20 mei geven we de Vier de Natuurdag * een speciale invulling. Allereerst willen we een zwerfvuilopruimactie houden, zodat onze mooie wijk weer (even) vrij is van papiertjes, blikjes en andere rommel. Aansluitend zouden we het leuk vinden om met jou/jullie te picknicken! Een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten.


Doe je mee aan de opruimactie?


Om 10.30 uur verzamelen bij de natuurspeelplek aan de Driehuizerweg. De DAR zorgt voor materiaal (hesjes, grijpers en vuilniszakken). We verdelen ons over de wijk en proberen in anderhalf uur zoveel mogeijk zwerfafval te verzamelen. De opruimactie ronden we af om 12.00 uur. De DAR zorgt dat alles opgehaald wordt.


Sluit je aan bij de picknick?


Vanaf een uur of twaalf is het mogelijk om met je gezin, je buren, je vrienden gezellig te picknicken bij de natuurspeelplaats aan de Driehuizerweg. Iedereen brengt zelf eten en drinken mee, een kleedje om op te zitten of een campingstoeltje. Voor geïnteresseerden is er een rondleiding in het bosje aan de Driehuizerweg door Freek Snel. Hij vertelt over de natuur in en om Brakkenstein.


We zien je graag op 20 mei!


Gezellige groet, 


Werkgroep https://www.mijnbrakkenstein.nl//dé site voor en door Brakkensteiners.


* Vier de natuur of Fête de la Nature is een uit Frankrijk overgewaaid landelijk festival. De evenementen vanFête de la Nature vinden in heel Nederland plaats, van wilde natuur tot in stadsparken. De datum - het derde weekend van mei - is het weekend voor of na Wereldbiodiversiteitsdag (dit jaar op 22 mei).Adres: Driehuizerweg 329, 6525 PM Nijmegen Gelderland

Datum:

Van: 10:30 tot 14:30


Extra informatie

Categorie:

Overig

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a