Waterbeestjes zoeken met It Fryske Gea

Waterbeestjes zoeken met It Fryske Gea

Wil jij weten wat er op en in het water leeft? Kom dan op zaterdag 20 mei naar de natuur-ontdekmiddag ‘Expeditie waterbeestjes en libellen’ van Bezoekerscentrum Mar en Klif en It Fryske Gea. De ‘Expeditie’ vindt plaats in de vijver van de Slottuin van het Rijsterbos!  


 


De boswachter wacht je op bij de hoofdingang van het Rijsterbos met schepnetjes, zoekkaarten, loepjes en emmers. Vanaf daar lopen we naar de ‘Slottuin’. Midden in de slottuin ligt een prachtige vijver. En … daar leeft en krioelt van alles in en boven het water! Waterschorpioenen, rattenstaartlarven, wapenvliegen, waterroofkevers en nog veel meer! Het is altijd weer een verrassing om te zien wat er in je net boven water komt! De boswachter van It Fryske Gea vertelt je er graag meer over! Omdat deze Expeditie zich bij het water afspeelt is een zwemdiploma en/of begeleiding verplicht. Tip: trek je laarzen aan!


 


Wil je meedoen? Geef je dan snel op via www.marenklif.nl. De middag is bedoeld voor kids tussen de 6 en 13 jaar oud, duurt van 14:00 – 16:00 uur en meedoen kost € 4,= (leden van It Fryske Gea gratis).


 


Kijk snel op www.marenklif.nl voor nog veel meer leuke activiteiten in de vakanties bij Mar en Klif!  


 


 


Geef je op en ga mee op avontuur in de natuur!Adres: Freule van Swinderenlaan 1, 8572 WE Rijs Friesland

Datum:

Van: 14:00 tot 16:00

Aanmelden via website


Extra informatie

Website:

https://www.marenklif.nl

Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Kinderen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a