Geurendoosjes maken en kleine diertjes ontdekken

Samen met natuur-coach Klaartje Timmerman van de Paardebloem (www.paardebloem.org):

* een geurendoosje maken met kruiden uit de Historische Moestuin. Bijdrage voor de doosjes is 0,70 cent. De doosjes kun je ook nog helemaal zelf versieren met kleurpotlood of krijt. Een paar dagen lang zul je iedere keer als je het doosje opent, jouw eigen kruidenmengseltje ruiken.

* speuren naar kleine beestjes, speuren in de tuin en bekijken onder een vergrootglas. En je kunt natuurlijk ook terwijl je zo bezig bent een mooie foto maken (of door papa of mama laten maken) en daarmee meedoen aan de natuur-fotowedstrijd: http://fetedelanature.nl/ik-vier-mee/416-natuurfoto-wedstrijd.

Klaartje is o.a. natuurdocent aan basisschool "De Ontdekkingsreis" in Doorn, ze verzorgt kinderpartijtjes ( www.kinderfeestjeinhetbos.nl ) en ze is uitvoerder van het NatuurWijs natuurproject voor basisschoolleerlingen. NatuurWijs is een natuurprogramma geinitieerd door Staatsbosbeheer en het NatuurCollege van Prinses Irene van Lippe-Biesterveld.Waar en wanneer vindt het plaats?

Adres: Driebergsestraatweg 44 (volg op terrein de borden 'Historische Moestuin'), 3941 XM Doorn Utrecht

Datum:

Van 13:00 tot 15:30


Verder van belang

Extra informatie

Website:

Klik hier

Categorie:

Natuurbeleving

Vooral leuk voor:

Kinderen

Deel op social media

Geurendoosjes maken en kleine diertjes ontdekken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a