Optreden 'Ballads & Songs' in Historische Moestuin Doorn

Optreden van swingende, bluesy band "Ballads & Songs" buiten in de in volle bloei staande Historische Moestuin van Bartiméus in Doorn.

Ballads & Songs brengt swingende blues muziek en sfeervolle ballads met een vleugje nostalgie. Speciaal voor dit optreden in het kader van Fete de la Nature zal iedereen die wil het laatste kwartier uitgenodigd worden om met vogelfluitjes, kazoo, ritme-instrumenten en stem (wie durft!) mee te doen een in spetterende blues-improvisatie.
Uiteraard zijn ook de vogels en andere dieren op het landgoed van harte welkom om daaraan mee te doen en we zullen daarvoor ook extra 'breaks' maken.

Want laten we eerlijk zijn: is er iets swingenders dan de natuur in mei??? "Ballads & Songs" bestaat uit Robert Keizer (zang/gitaar), Frank Jenniskens (viool/fluit/zang), Monique Veenstra (percussie/accordeon), Fred van Reek (diverse gitaren) en Herman van der Veer (banjo/contrabas) {Helaas is Herman deze keer verhinderd.} "Ballads & Songs" treedt regelmatig op bij evenementen en festivals en bij (tuin)feesten o.a. Levenskunst beurs, Festival Linie in Lichterlaaie, Midzomermarkt in Driebergen, Open Dagen bij de Kraaijbekerhof.

In het kader van hun Bevrijdingsmuziek-project zijn ze afgelopen 5 mei bij "Tijd voor Max" geweest met een bijzondere uitvoering van "Lily Marleen" http://www.npo.nl/tijd-voor-max-hallo-nederland/05-05-2015/POW_00981423/POMS_MAX_853311

 

Weet je van harte welkom: jong & oud, hoe je zicht ook is ! En vergeet niet: die hele eerste Pinksterdag zijn er nog veel meer activiteiten in de Historische Moestuin zoals broodjes bakken boven houtvuur met Foekje's Eko Food (www.foekjesekofood.nl), kruidensoep uit de grote ketel boven het houtvuur, zelf je pizza-uit-de-houtoven helpen maken en beleggen, de natuur nog intenser ervaren met een blinddoek en nog veel meer (kijk in de loop van de week wat er nog aan activiteiten bijkomt!!!)Waar en wanneer vindt het plaats?

Adres: Oude Arnhemsebovenweg 3, (volg op terrein de borden 'Historische Moestuin'), 3941 XM Doorn Utrecht

Datum:

Van 14:30 tot 15:30


Verder van belang

Extra informatie

balladsandsongs@xs4all.nl

Website:

Klik hier

Categorie:

Cultuur

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel op social media

Optreden 'Ballads & Songs' in Historische Moestuin Doorn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$ap8PLWyVEwyLhJe0DIVfzO9cHNloWKpJmEnE1bldGJWuv1T0ZaM9a