Workshop Labyrint lopen

Categorie
Natuurbeleving
Datum
2-3 september
Tijd
13:00 - 15:00

Het labyrint

In de woestijn van Museumpark Orientalis ligt een groot labyrint van stenen. Deze heeft de vorm van een zogenaamd klassiek labyrint. Deze padvorm is oeroud en heeft iets geheimzinnigs. Binnen veel verschillende (oude) culturen en op alle continenten vind je haar terug.

Een labyrint is een symbool van je levensweg. In een labyrint kun je maar één kant op lopen. Het is dus geen doolhof waarin je verdwaalt, integendeel. Je komt vanzelf bij het centrum. Het labyrint helpt je in de zoektocht naar je eigen weg. Het leidt je van buiten naar binnen, naar waar het in wezen om gaat. Om daarna weer terug te keren naar buiten.

Op zaterdag 2 september en zondag 3 september zijn er zogeheten labyrinthoeders aanwezig. Zij vertellen je over het labyrint en begeleiden je bij het lopen ervan. De workshop duurt ongeveer 30 minuten. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen.

Over Museumpark Orientalis

Museumpark Orientalis is het oudste openluchtmuseum van Nederland. Gelegen in een prachtig landschap, is dit een ontmoetingsplek die ruimte biedt om stil te staan bij de zoektocht naar de betekenis van het leven en de kunst van bezinning. Kom hier de natuur ervaren! Verder kan je je laten inspireren door de bijzondere erfgoedmonumenten, genieten van het culturele programma en de tentoonstellingen.

Ga naar website

Praktische informatie

Adres

Profetenlaan 2
6564BL Heilig Landstichting
Gelderland

Extra informatie locatie

Tijd

13:00 - 15:00

Categorie

Natuurbeleving

Social media

Deel deze activiteit op social media!