Workshop Inner Joy

Categorie
Overig
Datum
3 september
Tijd
12:30 - 14:00

Op zaterdag 3 september geeft Rosa Francken deze workshop waarin je op zoekt gaat naar innerlijke vreugde door middel van beweging en meditatie.

B&B en Rustpunt Woldstee te Groningen doet mee aan Fête de la Nature en organiseert in het weekend van 2/3/4 september allerlei activiteiten onder het motto ‘tot rust komen in de natuur’. Dit is één van die activiteiten. Kijk voor alle activiteiten op www.fetedelanature.nl.

Revive your Body, Mind & Soul

In deze workshop gaan we vanuit de peilers Body, Mind en Soul op zoek naar innerlijke vreugde. Wanneer we ons lijf ontspannen en de geest stil kunnen laten worden. Geeft dit onze ziel de ruimte om te ZIJN in plaats van van alles te moeten. Even helemaal niets en verbonden voelen met jezelf. Heb je zin om mee te doen aan deze tijdloze workshop waarbij we bewegen en mediteren en stil staan bij wat ons echt gelukkig maakt dan ben je welkom. Draag gemakkelijk zittende kleding en neem je nieuwsgierigheid mee.

Rosa Francken is personal coach en geeft individuele coaching en relatie coaching. Daarnaast biedt zij ook PSiO behandelingen, massages en familieopstellingen. Zij doet dit vanuit haar praktijk in Groningen, maar ook online. www.rosafrancken.nl

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Wolddijk 103A
9738AD Groningen
Groningen

Extra informatie locatie

Kijk voor een routebeschrijving op www.woldstee.nl

Tijd

12:30 - 14:00

Max. aantal deelnemers

10

Categorie

Overig

Social media

Deel deze activiteit op social media!