Workshop Het Gouden Randje

Categorie
Overig
Datum
4 september
Tijd
13:00 - 16:00

Op zondag 4 september geeft Eliza Koeijvoets een inspiratieworkshop die wat licht brengt. Eliza is wandelcoach en werkt veel met mensen die te maken hebben met veel stress in hun leven of in een burn-out zitten. Zo’n pad kan behoorlijk pittig zijn. Hoe kom je weer in beweging? Wat kan de natuur hierbij betekenen? Dat gaan we vandaag ontdekken.

 

B&B en Rustpunt Woldstee te Groningen doet mee aan Fête de la Nature en organiseert in het weekend van 2/3/4 september allerlei activiteiten onder het motto ‘tot rust komen in de natuur’. Dit is één van die activiteiten. Kijk voor alle activiteiten op www.fetedelanature.nl.

 

Langdurig ziek zijn is vaak een eenzame weg, hoeveel vrienden we ook om ons heen hebben. De aandacht van de omgeving verslapt op den duur. Men gaat door met zijn eigen leven en kan niet altijd begrip voelen of opbrengen voor het gebrek aan energie dat continue de boventoon voert.

 

En dus worden er vaak goedbedoelde adviezen gegeven om de zieke uit de zwaarte te trekken. Kom op. Ga eens wat vaker wandelen. Misschien moet je eens naar zus therapeut, of zo behandelaar. Hoe liefdevol ook, het werkt alleen maar averechts. En dus stopt de patiënt met vertellen dat het leven zwaar voelt. En trekt zich stilletjes terug in zijn eigen stille wereld.

 

Dat is pijnlijk. Want hoe belangrijk is het dat emoties erkend, gekend en gedeeld worden.

Om precies daar te durven zijn, waar de onmacht het grootst is. En dat een ander daar samen met jou wil zijn. Zonder dat het ergens heen hoeft. En vanuit de ontspanning, die er dan ontstaat, kan er ruimte komen om te genieten van de kleine dingen die er ook zijn. De zon op je huid, het fluiten van een vogel, de geur van vers gemaaid gras.

 

Deze workshop is niet bedoeld om een helingsproces te faciliteren, maar om wat licht te brengen te bieden op een pad dat behoorlijk pittig kan zijn.

 

Eliza Koeijvoets heeft een coachingspraktijk Wannabee coaching. Veel van de mensen waarmee zij werkt hebben te maken met veel stress in hun leven of zitten in een burn-out. Het lukt ze niet om daaruit te komen. Hoe hard ze ook hun best doen. Bij Eliza volgen ze een aantal coachsessies, vaak in de natuur. Na enkele maanden zijn ze uit hun burn-out en voelen ze zich weer blij, vrolijk en energiek. www.wannabeecoaching.nl

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Wolddijk 103A
9738AD Groningen
Groningen

Extra informatie locatie

Kijk voor een routebeschrijving op www.woldstee.nl

Tijd

13:00 - 16:00

Max. aantal deelnemers

10

Categorie

Overig

Social media

Deel deze activiteit op social media!