Wandeling Singelpark

Categorie
Wandeling
Datum
5 september
Tijd
13:45 - 15:45

Wil je regelmatig met een groep langs een natuurrijke route wandelen? Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert elke week gratis wandelingen van een uur in het groen, binnen en buiten de bebouwde kom. De wandelingen starten op een vaste plaats en tijd en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen.

 

Houd je van wandelen in de natuur en vind je het leuk om dat samen met andere natuurliefhebbers te doen. Dan zijn onze wandelingen echt iets voor jou. Tijdens de wandeling door het groen in en bij de stad lopen we met een gezellige groep en staan we onderweg even stil voor een natuurmomentje.

Dan wordt er iets verteld over de natuur. Het is altijd weer een verrassing wat we onderweg tegenkomen. We vieren dat we nu weer met een groep kunnen wandelen en een nieuwe wandelgroep hebben opgestart in Park Cronestein op de 3de zondag van de maand.

Maken we deze dag de wandeling bijzonder door er iets extra’s te doen.

We starten dit keer bij Babbels en maken een Singelwandeling. Het Leidse singelpark omringt het historisch centrum van de stad. Het park is circa 6 kilometer lang

en ligt vrijwel overal langs het water van de singels. Eeuwenlang vormde het de stadsgrens, maar nu is het een aaneengesloten park. Er zijn op diverse plekken nieuwe bruggen gebouwd, zodat het een leuk wandelrondje is geworden.

Opgeven is niet nodig als u 13:45 komt. We vertrekken om 14:00 uur

 

Tot ziens!

  

Praktische informatie

Adres

Boisotkade 1
2311PZ Leiden
Zuid-holland

Extra informatie locatie

Bij Babbels

Tijd

13:45 - 15:45

Categorie

Wandeling

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap