wandeling met het thema ‘makkelijk bewegen en ademen’

Categorie
Wandeling
Datum
3 september
Tijd
10:00 - 11:30

Samen wandelen is gezellig en gezond voor iedereen. Vanuit die gedachte organiseert de wandelgroep van Gezond Natuur Wandelen op zondag 3 september 2023 de wandeling met het thema ‘makkelijk bewegen en ademen’. Wil jij ook ontdekken hoe eenvoudige oefeningen daaraan kunnen bijdragen? Deze oefeningen, tussen het wandelen door, zijn voor iedereen goed te doen. Marije Mos, Adem- en ontspanningstherapeut volgens de Methode van Dixhoorn laat je ermee kennismaken. Ook kan je vragen stellen wat deze methode voor je kan betekenen als je klachten ervaart als vermoeidheid, long COVID, rugklachten, spanningsklachten, etc. Veel mensen hebben al ervaren dat ademen, bewegen maar ook leven makkelijker kan als dit met minder moeite lukt.

 

Iedereen kan meedoen

Deze wandeling is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om meer te bewegen, om nieuwe mensen te ontmoeten en om met elkaar te genieten van de natuur. Er wordt gewandeld in een rustig tempo, zodat iedereen kan meedoen.

 

U bent van harte welkom! Samen Wandelen in de Natuur en het Groen. Na afloop drinken we koffie op het terras van de Bowling. Dit is voor eigen rekening.

 

Praktische informatie

Adres

Heuvelweg 4
2716DZ Zoetermeer
Zuid-holland

Extra informatie locatie

Verzamelen naast de fietsenstaling bij de Bowling.

Tijd

10:00 - 11:30

Categorie

Wandeling

Social media

Deel deze activiteit op social media!