Waaltocht voor jongeren

Categorie
Mix/Van alles en nog wat
Datum
4 september
Tijd
14:00 - 18:00

Woon jij in (de buurt van) Nijmegen? Zit jij ook zo graag aan de Waalstrandjes te genieten van de Waal en omgeving? En ben jij tussen de 18 en 27 jaar oud?

Schrijf je dan in voor de Waaltocht op 4 september van 14:00 tot 18:00! Door en voor jongeren gaan we een middag op ontdekking in de Stadswaard aan de Waal. Samen gaan we á la Freek Vonk helemaal los en leren over ons stukje rivier en de planten en dieren die je in de Stadswaard kunt vinden!

Want wat maakt de Waal eigenlijk zo bijzonder en hoe kunnen we goed voor de rivier en omgeving zorgen? Hoe kunnen we samen bijdragen aan een mooi en schoon Nijmegen?

Door middel van groene spellen, een strijd om de titel ‘Freek Vonk’ en allerlei andere activiteiten gaan we op onderzoek uit in de Stadswaard voor een middag. En dat doen we graag met jou! Leer je omgeving kennen en draag bij aan de Schone Rivieren van Nederland.

 

Praktische informatie:

Datum: 4 september

Tijd: 14.00 – 18.00

Locatie: Wandelbrug Ooypoort (onder de Waalbrug aan de Nijmeegse kant)

Kosten: Gratis (inclusief goodiebag en (alcoholvrije) borrel)

 

Deze rivierenexpeditie is onderdeel van het Groen Traineeship begeleid vanuit Schone Rivieren en IVN Natuureducatie en wordt medemogelijk gemaakt door samenwerking met IVN Rijk van Nijmegen en financiering vanuit Provincie Gelderland en Nationale Postcode Loterij.

Inschrijven is verplicht, zodat we de activiteit kunnen afstemmen op het aantal deelnemers. Inschrijven kan via onderstaande link.

Ga naar website

Praktische informatie

Adres

Wandelbrug Ooypoort //
6522KJ Nijmegen
Gelderland

Extra informatie locatie

Tijd

14:00 - 18:00

Max. aantal deelnemers

25

Categorie

Mix/Van alles en nog wat

Social media

Deel deze activiteit op social media!