Vier de natuur bij Museum Natura Docet in Denekamp!

Categorie
Natuurbeleving
Datum
1-2-3 september
Tijd
10:00 - 17:00

Fête de la Nature bij Museum Natura Docet: een weekend vol plezier en ontdekkingen!

Ben je klaar voor een dag vol plezier, avontuur en ontdekkingen in de natuur? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het hele weekend vieren we de natuur bij Museum Natura Docet in Denekamp tijdens de Fête de la Nature. Een weekend voor jong én oud, dus neem je familie en vrienden mee en beleef samen een onvergetelijke dag vol toffe activiteiten! Met iedere dag:

 

Meet & Greet met Loesje

Altijd al willen weten hoe het is om een echte koningspython te ontmoeten? Dit is je kans! Tijdens de Fête de la Nature kun je Loesje ontmoeten en leer je meer over pythons. Ze is superlief en vindt het geweldig om met kinderen op de foto te gaan. Dus pak je camera en leg dit bijzondere moment vast!

 

Dino opgraving

Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om een echte archeoloog te zijn? Grijp dan nu je kans en neem deel aan de dino opgraving in de tuin van het museum. Gewapend met een schep en een borstel ga je op zoek naar verborgen schatten en fossielen. Wie weet wat je allemaal tegenkomt!

 

Fotospeurtocht door het museum

Ontdek het museum op een speelse manier met de fotospeurtocht. Aan de hand van foto’s ga je op zoek naar bijzondere objecten in het museum. Vind je ze allemaal? Dan maak je kans op een leuke prijs!

 

Sticker speurtocht: hoe alles begon

Reis terug in de tijd en ontdek hoe alles begon met de sticker speurtocht door de museumtuin. Aan de hand van stickers leer je over de oorsprong van het leven op aarde en de evolutie van planten en dieren. Een leuke en leerzame manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van onze planeet.

 

De Fête de la Nature bij Museum Natura Docet is een unieke kans om op een leuke en interactieve manier meer te leren over de natuur. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen iets te beleven. Bovendien is het een geweldige manier om samen met je familie en vrienden een gezellige dag door te brengen in de buitenlucht. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Museum Natura Docet en vier de natuur met ons. Kijk op onze website voor meer informatie en tijden van de activiteiten.

Praktische informatie

Adres

Oldenzaalsestraat 39
7591GL Denekamp
Overijssel

Extra informatie locatie

Tijd

10:00 - 17:00

Categorie

Natuurbeleving

Social media

Deel deze activiteit op social media!