Verhalenwandeling

Categorie
Cultuur
Datum
2 september
Tijd
10:00 - 11:00

Verhalenwandeling: We gaan op vrijdag 2 september samen heerlijk het bos in voor een mooie wandeling en drie korte verhalen! We wandelen in Heumensoord, vanaf parkeerplaats Beukenlaan. Ga bij de kruising Scheidingsweg – Driehuizerweg het bos in en parkeer je fiets of auto daar op de Beukenlaan.

We lopen een paar keer een kort stuk (telkens zo’n 10 minuten) en staan dan drie keer ergens stil om naar een natuurverhaal te luisteren. Vind je het fijn om weer eens in een bos te komen, of kom je daar sowieso graag? En houd je van verhalen, of wil je eens een verhalenverteller drie mooie natuurverhalen horen vertellen? Dan ben je / bent u van harte welkom!

Deze wandeling om 10.00 uur is specifiek voor volwassenen. Op vrijdag 2 september om 16.00 uur is er zo’n zelfde verhalenwandeling, maar dan voor ouders en kinderen. Kosten: 5 euro per persoon, contant en gepast betalen aan het begin van de wandeling (pinnen en Tikkie zijn niet mogelijk!). Graag aanmelden via https://vertelbedrijf.nl/contact/

Femke Klein, Verhalenverteller & Poppenspeler, Vertelbedrijf

Ga naar website

Praktische informatie

Adres

Beukenlaan
6525 C Nijmegen
Gelderland

Extra informatie locatie

Parkeerplaats Beukenlaan, bos Heumensoord, Nijmegen

Tijd

10:00 - 11:00

Max. aantal deelnemers

20

Categorie

Cultuur

Social media

Deel deze activiteit op social media!