Ontmoetingen in de boomgaard

Categorie
Natuurbeleving
Datum
2 september
Tijd
10:00 - 15:00

Op veel plaatsen in Nederland wordt weer het Fête de la Nature gevierd, dit jaar op 1, 2 en 3 september. De natuur inspireert, verwondert, maakt je blij, dus laten we haar vieren nu ze in dit jaargetijde op haar mooist is! Natuurlijk is het dan ook feest bij Stichting MeerGroen, waar we elke dag van het jaar de natuur vieren. We nodigen je van harte uit om deze dagen bij onze locaties langs te komen, om van alles te zien, te proeven, te ruiken en te beleven! Ook is het een leuke mogelijkheid om onze vrijwilligers te ontmoeten en je te laten inspireren om ook te helpen bij het ecologisch beheren van de natuur.

 

Zaterdag 2 september | Ontmoetingen in de boomgaard

Strijk je kleedje uit in de nieuwe appel- en perenboomgaard aan de Pabstlaan en geniet bovendien van de kleurrijke variatie aan bloemen midden in de woonwijk. Ontmoet de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt, en help meteen mee met het ecologisch verzorgen en onderhouden van dit stukje natuur.

Woon je ergens anders, dan kan je je altijd laten inspireren om soortgelijke projecten in je eigen buurt ook te realiseren, want meer biodiversiteit en ecologische beheer is belangrijk voor mens en natuur.

 

Toegang is gratis. Iedereen is welkom. Bij voorkeur even aanmelden.

Als je in de mogelijkheid bent, kom dan vooral op de fiets of met OV!

Praktische informatie

Adres

Schermerstraat 61
2131ZK Hoofddorp
Noord-Holland

Extra informatie locatie

Aan de Pabstlaan bij de fruitboompjes

Tijd

10:00 - 15:00

Categorie

Natuurbeleving

Social media

Deel deze activiteit op social media!