Stiltewandeling

Categorie
Mindfulness
Datum
1-2-3 september
Tijd
09:30 - 11:30

Ervaar de helende werking van de natuur en gun jezelf een moment van totale rust en verbinding. Laat je onderdompelen in een oase van stilte, waar je de dagelijkse drukte achter je laat en helemaal tot jezelf komt.

Tijdens de Stiltewandeling neem ik je mee op een reis van innerlijke rust en ontdekking. We beginnen met een korte uitleg van het programma, gevolgd door een oefening om te verbinden met jezelf. Laat de haast van je afglijden terwijl je aankomt in de rustgevende omgeving van de natuur.

In stilte wandelen we vervolgens ongeveer 30 minuten. Af en toe staan we stil en deel ik korte overwegingen om je bewustzijn te prikkelen. Laat deze gedachten met je meewandelen terwijl je de natuur in je opneemt.

Na de wandeling vinden we een mooi plekje in de natuur om even bij te praten met elkaar. Hier geniet je van een lekker kopje kruidenthee vergezeld van een gezonde snack. Gezamenlijk bespreken we de opgedane ervaringen en ontdekkingen. Ook staan we even stil bij hoe je jouw ontdekkingen/ervaringen vervolgens mee naar huis kunt nemen.

Ervaar de rust, verbinding en vernieuwde energie die de Stiltewandeling biedt!

Let op: omdat ik de groepsgrootte bewust klein wil houden voor de maximale ervaring (6 deelnemers per wandeling), is deelname slechts mogelijk na aanmelding via mijn website. Vermeld daarbij dat je graag wil deelnemen aan de Stiltewandeling tijdens Fête de la Nature en op welke datum. Als er nog plaats is ontvang je van mij een bevestiging per e-mail met daarin ook aanvullende informatie. Is de groep vol, dan plaats ik je op de wachtlijst (en uiteraard laat ik jou dat dan ook weten).

Er zijn geen kosten verbonden aan jouw deelname.

Mocht je uiteindelijk verhinderd zijn, dan ontvang ik graag een afmelding zodat ik nog extra mensen van de wachtlijst kan uitnodigen.

Ga naar website

Praktische informatie

Adres

Giersbergen 8
5151RG Drunen
Noord-Brabant

Extra informatie locatie

We verzamelen bij de Natuurpoort Sleutel

Tijd

09:30 - 11:30

Max. aantal deelnemers

6

Categorie

Mindfulness

Social media

Deel deze activiteit op social media!