SchooltuinBBQ

Categorie
Eten en drinken
Datum
4 september
Tijd
17:00 - 19:00

Vanaf medio mei ben ik samen met de gemeente een initiatief gestart. Ik wens namelijk dat basisscholen met hun klassen naar een schooltuin kunnen komen om daar natuur -en duurzaamheidseducatie te verzorgen. Ik sta zelf voor de klas en weet daarom precies wat ik doe.

 

De eerstvolgende stap voor mij is om meer bekendheid te genereren! Zo ben ik o.a. al bij RTV Noord live op de radio geweest en ook bij RTV GO! (45 min lang! Afgelopen zaterdag). Binnenkort kom ik met mijn verhaal in de Oldambster (krantje). Overigens heb ik al een basisschool groep in de tuin gehad! Alle 24 kinderen hebben keihard gewerkt om planten te verpoten en als beloning mochten ze aardbeien plukken en meenemen! 🍓

Tegelijkertijd ontving ik wethouder Jurrie Nieboer om over de schooltuin in de toekomst te praten!

 

Ook hang ik flyers op bij winkels om mensen uit de nodigen om onder de noemer: ‘de schooltuinjuf’ afval te prikken op de eerste zaterdag van de maand.

 

De schooltuin ligt midden in het winkelcentrum van Winschoten. De naastgelegen buurtbewoners houden dan ook een oogje in het zeil.

 

We hebben het al een keer terloops gehad over een BBQ…. Dit zou een mooie kans zijn!

 

Ik doe alles in mijn vrije tijd en niet betaald. Ik wil gewoon dat Winschoten even een beetje een niveau omhoog gaat vwb natuurverzorging e.d.

 

Karin Starke

 

 

 

Praktische informatie

Adres

Torenstraat 14
9671ee Winschoten
Groningen

Extra informatie locatie

Tijd

17:00 - 19:00

Categorie

Eten en drinken

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap