Pizza in het Park!

Categorie
Eten en drinken
Datum
4 september
Tijd
18:30 - 21:30

IVN Gelderland organiseert ‘Pizza in het park’, een gezellige avond om te bespreken wat jongeren (18-35 jaar) in de natuur zouden willen doen. Welke activiteiten zouden jullie interesse wekken? En hoe willen jullie daarover geïnformeerd worden? Wij zijn heel benieuwd! Eet je lekker een (gratis!) stukje pizza mee?

 

Voor jongeren organiseert IVN Gelderland diverse activiteiten over, met of in de natuur. Zo kun je geregeld mee een dagje de natuur in met een Nature Bit, zelf als koploper een rol spelen in de organisatie of je voor langere tijd met een natuurgerelateerd thema bezig houden tijdens het Groen Traineeship. Vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is Green Educators misschien meer wat voor jou. Maar waar hebben jullie eigenlijk behoefte aan? Wat vinden jongeren (18-35 jaar) leuk? We zijn heel benieuwd en daarom organiseren we een interactieve avond om met elkaar hierover in gesprek te gaan. Ontmoet andere jongeren en eet ook gezellig (en gratis!) een hapje mee!

 

Wanneer: Zondagavond 4 september

Inloop: vanaf 18.30u

Tijd: 19.00u-21.30u

Startlocatie: Café Daen (Grote Markt 23, Nijmegen) en bij mooi weer gaan we naar het park!

 

Kom je ook? We vinden het fijn om te weten wie er allemaal komen. Meld je daarom via de link op onze website even aan. Dat mag je ook op de dag zelf nog doen!

Ga naar website

Praktische informatie

Adres

Grote Markt 23
6511KA Nijmegen
Gelderland

Extra informatie locatie

Startlocatie

Tijd

18:30 - 21:30

Max. aantal deelnemers

15

Categorie

Eten en drinken

Social media

Deel deze activiteit op social media!