Open Perceeldagen Land van Ons/Onneresch

Categorie
Mix/Van alles en nog wat
Datum
4 september
Tijd
10:00 - 16:00

Er worden wandelingen met een IVN-gids aangeboden over de Onneresch, het meest noordelijk gelegen perceel van Land van Ons.

De wandelingen op zondag (van 10.30-11.30 of 13.00-14.00 of 14.30-15.30) zijn volgeboekt. Je kunt je nog opgeven voor de reservelijst op

We gaan kijken wat er groeit en bloeit en wat er te zien en te horen is in de lucht en op het veld. Er wordt sinds ruim een jaar geleden, toen Land van Ons het perceel aankocht, natuurinclusief geboerd en dat heeft nu al een grotere biodiversiteit tot resultaat. 

In een tent kun je stands bezoeken met informatie over IVN en Land van Ons/Onneresch, er is koffie, thee en sap met boekweitkoekjes en een pannenkoekenproeverij met pannenkoeken van boekweitmeel. De boekweit is geteeld op de percelen van Land van Ons, het meel en vele andere producten van Land van Ons zijn in de tent te koop. 

Tent en standjes zijn er ook op zaterdag 3 september, de wandelingen worden op die dag verzorgd door het perceelteam van de Onneresch.

Op beide dagen kun je bij de IVN-stand de Natuurspeur-bingokaart halen en ons na je speurtocht laten zien hoeveel vakjes je vol gekregen hebt!

Van 11.45 tot 12.30 uur kun je een lezing bijwonen over de landschapshistorie. Hiervoor kun je je aanmelden op

De lezing is toegankelijk voor dertig personen.

Kom zoveel mogelijk op de fiets!

 

 

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Onneresweg
9750AA Onnen
Groningen

Extra informatie locatie

Wandelingen starten op de Onneresweg. Tent en stands zijn aan het eind van de Padlandsweg. Parkeren aan de rand van het dorp, niet aan de Onneresweg. Geen WC. Terrein niet toegankelijk voor rolstoelen

Tijd

10:00 - 16:00

Categorie

Mix/Van alles en nog wat

Social media

Deel deze activiteit op social media!