Open Les Aikido en Natuur

Categorie
Sport en bewegen
Datum
4 september
Tijd
11:00 - 12:30

Jaarlijks vieren we het Fête de la Nature, samen met vele anderen in Nederland! Dit jaar wat later vanwege de coronacrisis, maar ook in september is de natuur nog prachtig!

Overal stroomt ‘ki’ ofwel levensenergie, ‘flow’ in en om ons heen. Door ons lijf en in de natuur. De Japanse krijgskunst Aikido is speciaal ontwikkeld om met die energie om te gaan, vooral als er confrontatie optreedt. In het Aikido leer je om dit in goede banen te leiden – niet door kracht, maar door ontspanning en soepel bewegen in verbinding met datgene wat confronteert. Natuurbewustzijn hoort daar helemaal bij. We gaan dan ook naar buiten en oefenen ons in bewust waarnemen van mensen en andere natuurwezens, en dat toe te passen in dynamische Aikido-vormen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Ook op 1,5 meter afstand is dat mogelijk!

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom! Je hoeft niet bekend te zijn met Aikido. Als je geen lid bent van onze club, geef je dan even op per e-mail. Kledingadvies: soepele (sport)kleding die vies mag worden (valtraining is onderdeel van Aikido); lichte (sport) schoenen.

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

Nicolaas Maesstraat 6
6814 L Arnhem
Gelderland

Extra informatie locatie

Park de Gulden Bodem, verzamelen bij Nic.Maesstraat 6

Tijd

11:00 - 12:30

Categorie

Sport en bewegen

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap