Open dag Eerste Maastrichtse Dahliavereniging

Categorie
Overig
Datum
4 september
Tijd
10:00 - 17:00

OPEN DAGEN van de Eerste Maastrichtse Dahlia Vereniging

De jaarlijkse Open Dagen van de Eerste Maastrichtse Dahliavereniging worden dit jaar gehouden in het weekend van 3 en 4 september.

Op beide dagen is de tuin in Amby geopend van 10 uur tot 17 uur en de entree is gratis. De tuin ligt aan de Hooverenweg 35, Maastricht (achter het Magisch Theater).

Afgelopen najaar hebben we het grootste deel van de dahliaknollen vernieuwd en we zijn blij met de pracht van de vele nieuwe en stevige soorten; een extra reden om weer eens een kijkje te komen nemen!

Tijdens de Open Dagen worden bezoekers welkom geheten door onze leden, ze leiden u graag rond en staan gereed om u alles te vertellen over de dahliateelt. Verder kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kijken naar de bloemschik-kunsten van onze bloemschiksters, donateurskaarten en gemaakte bloemstukjes kopen, en info krijgen over het (sponsor)lidmaatschap van onze Vereniging.

Vanaf 3 augustus kunt u ook al iedere woensdag en zaterdag bij ons terecht voor boeketten en donateurskaarten. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur. Kom tijdig zodat u voldoende keuze hebt.

Van harte welkom!

Praktische informatie

Adres

Hooverenweg 35 35
6225 N Maastricht
Limburg

Extra informatie locatie

Amby, achter het Magisch Theatertje

Tijd

10:00 - 17:00

Categorie

Overig

Social media

Deel deze activiteit op social media!