Oogstfeest

Categorie
Eten en drinken
Datum
4 september
Tijd
12:00 - 16:00

Aan de rand van het Delftse hout en het Hertenkamp ligt de stadstuinderij BuitenLeeft verscholen. Bij BuitenLeeft draait alles om de relatie tussen mens en natuur. Hun filosofie is: ‘Van buiten word je beter’. Het is een plek voor jong en oud, waar je je welkom voelt en andere mensen kunt ontmoeten. Waar je kunt genieten van wat de natuur te bieden heeft.

Via BuitenLeeft kun je jouw eigen groenten telen en oogsten. Deze groenten worden op een eerlijke en ecologische verantwoorde manier verbouwd, dus zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Doordat je rechtstreeks contact met de tuinder hebt, weet je waar je eten vandaan komt.

Voor het achtste jaar op rij hebben de oogsters en vrijwilligers alles uit de kast gehaald om lokaal gezonde groente te verbouwen. Dat de lokaal verbouwde oogst onder deze weersomstandigheden dit jaar mogelijk was, is dan ook een feest dubbel dwars waard!

Tijdens het oogstfeest kun je genieten van heerlijke pizza’s die in de houtgestookte oven worden gebakken. Ook kun je met een speciaal pannetje je eigen popcorn maken en kunnen er zaden en plantenstekken worden geruild en kunnen kinderen cakejes versieren. Zoals iedere week is Buitenkans ook aanwezig met heerlijke streekproducten.

Reserveren is nodig.

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

Middelweg 1a
2616LV Delft
Zuid-holland

Extra informatie locatie

Tijd

12:00 - 16:00

Max. aantal deelnemers

100

Categorie

Eten en drinken

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap