Oogstfeest Voedselbos Vlaardingen

Categorie
Mix/Van alles en nog wat
Datum
4 september
Tijd
13:00 - 17:00

Op zondag 4 september ben je van harte welkom op het Oogstfeest! 

Van 13.00 tot 17.00u is er van alles te doen in en om het voedselbos.

 

Boskeuken en rondleidingen

Onze buiten-boskeuken is tijdens het Oogstfeest geopend. Tegen vergoeding kun je er kleine gerechtjes proeven. Heb je nog niet eerder kennisgemaakt met de achtergronden van het voedselbos? Ga dan mee met onze rondleiders. Bij voldoende belangstelling vertrekt er elk half uur een rondleider vanaf de infostand van Voedselbos Vlaardingen. Ook is er deze middag één speciale wildplukwandeling o.l.v. Janneke van Ruijven van het Dwaalspoor. Deze start om 14.00u, ook vanaf de infostand. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

 

Markt, muziek en knutselen

De infostand is te vinden op de streekmarkt op het grasveld aan de Van Boendaleweg. Er zijn daar diverse lokale ondernemers met onder meer ambachtelijke producten, kunst, boeken en brocante aanwezig. En er is swingende muzikale omlijsting van de Vlaardingse band Los Rancheros. Onder leiding van Lieke en Maaike kunnen kinderen met natuurlijke materialen een dromenvanger knutselen. 

Kortom, voor een ontspannende middag in het groen bezoek je op 4 september het Voedselbos!

 

Het Oogsfeest wordt georganiseerd door de voedselbos vrijwilligers en wij bedanken ook de gemeente Vlaardingen en het Fonds Schiedam, Vlaardingen e.o. hartelijk voor hun bijdragen.

 

Kom zoveel mogelijk te voet, fiets of met het OV. Vanaf metrostation Vlaardingen West loop je binnen 10 minuten naar de locatie. Parkeer de auto bij het station of kijk of er een plekje is bij de Buitenplaats Vlaardingen.

Praktische informatie

Adres

Van Boendaleweg 1
Vlaardingen
Zuid-holland

Extra informatie locatie

Tijd

13:00 - 17:00

Categorie

Mix/Van alles en nog wat

Social media

Deel deze activiteit op social media!