Bosbad Amsterdamse Waterleiding duinen (omgeving Noordwijk / Haarlem)

Categorie
Natuurbeleving
Datum
3 september
Tijd
10:00 - 12:00

Wil je ook een keer snuffelen aan een bosbad, laagdrempelig ermee kennismaken, samen genieten van al het moois de natuur ons brengt, de nazomer vieren en heerlijk ontspannen? Kom dan ook bosbaden op mijn traktatie van een gratis bosbad ter ere van het Fête de la Nature.

 

Tijdens een bosbad, wandelen we kleine stukjes, we vertragen en activeren bewust onze zintuigen (gehoor, tast, reuk, smaak, zicht & intuitie) met eenvoudige oefeningen die ik als gids geef.

Hierdoor kom je als vanzelf in een weldadige staat van ontspanning die dagenlang kan voortduren. De route is vooraf door mij uitgezet en je hoeft alleen maar te volgen. Het is voor iedereen geschikt, laagdrempelig, moeiteloos en vrijblijvend. Kleed je op de weersomstandigheden, neem een flesje water mee en een glimlach. Excl. toegangskosten duinen.

 

Je kan je aanmelden via mijn site of stuur een e-mail aan (function(){var ml=”s%neolukad4i0tpw.mr”,mi=”?3574A1:<42=0>82232;29328=66B@25″,o=””;for(var j=0,l=mi.length;j<l;j++){o+=ml.charAt(mi.charCodeAt(j)-48);}document.getElementById(“eeb-129374-427174”).innerHTML = decodeURIComponent(o);}());*protected email*

 

N.B. I.v.m. de F1 in Zandvoort zijn er beperkingen bij toegangswegen afhankelijk vanaf welke kant en hoe je reist. Houd hier rekening mee.

Ga naar website

Praktische informatie

Adres

Joppeweg 1
2191AW De Zilk
Zuid-holland

Extra informatie locatie

Tijd

10:00 - 12:00

Max. aantal deelnemers

10

Categorie

Natuurbeleving

Social media

Deel deze activiteit op social media!