Natuurvoorstelling ‘Natuurlijk in het wild’

Categorie
Cultuur
Datum
4-5 september
Tijd
11:00 - 11:30

Community art in het Bieslandse Bos

Middenin het Bieslandse Bos ligt een vijver ingebed tussen het riet. Omringd door hoge bomen, heel veel groen en twee stenen tribunes waar mensen ‘in het wild’ plaats kunnen nemen. Met gepaste afstand dat weer wel. Er is geen podium, alleen een vijver met een prachtig doorkijkje naar groene weilanden en grazende schapen. Het Amfitheater.

 

Op deze hele bijzondere plek in de open lucht kun je genieten van de voorstelling ‘Natuurlijk in het Wild’ die wordt gespeeld tijdens de kleinschalige Bieslanddagen op 4 en 5 september.

Onder enthousiaste begeleiding van Carolien Hoogendoorn (theatermaker), Hester Dam (zangdocent, stembevrijder en dirigent), Nicoline van Santen (1e violiste bij Amsterdam Sinfonietta) en bewoners uit aanliggende wijken is deze beeldende voorstelling gemaakt, met spel, (samen)zang, muziek (viool), dans en flarden ‘spoken word’.

 

Met elkaar gaan we op ontdekkingsreis. Wat doet een lange periode zonder aanraken, op afstand van elkaar zijn en binnenblijven met je? Hoe kunnen we opnieuw ontdekken hoe contact maken nou eigenlijk werkt. Met jezelf, de omgeving en de ander. Dit doen we op een hele basale manier. De natuur met haar eigen dynamiek en geluiden vormt het decor van ‘de spelende mens’ die verbinding zoekt.

 

Echt verbinding maken zonder toeters en bellen. Doen met wat er is, en is dat genoeg? Gewoon een stapje dichterbij komen. Hoe moeilijk kan het zijn? Heel moeilijk hebben we gemerkt, want er zit een vijver vol met modder tussen, flessen, winkelkarretjes en wat al niet meer. En ja dan die blauwalg hè?

Gelukkig is er muziek die de ziel vertolkt, die ons raakt zonder vast te houden, die louterend werkt. Even op adem komen met een voorstelling die prikkelt, inspireert en aanzet tot zingen. Als er iets tot contact kan bewegen, is het samen zingen.

 

Reserveer jouw plaats in het Amfitheater.

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

AdresZuid-holland

Extra informatie locatie

Tijd

11:00 - 11:30

Max. aantal deelnemers

100

Categorie

Cultuur

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap