Natuurbeleving en creatiekracht

Categorie
Natuurbeleving
Datum
4 september
Tijd
11:00 - 13:00

Wil jij je door de natuur laten inspireren? Ervaar het zelf op zondag 4 september om 11.00 uur tijdens de meditatieve natuurbelevingswandeltocht door Anouchka Beusekamp bij B&B Woldstee te Groningen.

 

Er ligt een enorme rust in de verbinding met de natuur en de natuurlijke cycli.

Voor veel mensen is die verbinding een beetje op de achtergrond geraakt, door de manier van leven in onze huidige maatschappij. Stress gerelateerde klachten steken hierdoor makkelijk de kop op; inclusief fysieke klachten als hoofdpijn en nek- en schouderklachten.

 

Je opnieuw verbinden met jezelf en van daaruit met de natuur geeft letterlijk ruimte, rust en inspiratie. Als je éénmaal weet hoe, dan voelt het heel natuurlijk en vanzelfsprekend. De rust en ruimte doet o.a. de stress gerelateerde klachten verminderen en maakt je hoofd vrij voor nieuwe ideeën en oplossingen.         

 

Anouchka Beusekamp zorgt vanuit haar bedrijf Eigen Krachtpunt voor helen en herstellen op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau d.m.v. Bowen therapie, hatha yoga, meditatie, intuïtief tekenen & schilderen, helend medium-zijn en personal training. www.eigenkrachtpunt.nl

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Wolddijk 103A
9738AD Groningen
Groningen

Extra informatie locatie

Kijk voor een routebeschrijving op www.woldstee.nl

Tijd

11:00 - 13:00

Max. aantal deelnemers

15

Categorie

Natuurbeleving

Social media

Deel deze activiteit op social media!