Naturefulness

Categorie
Sport en bewegen
Datum
4 september
Tijd
10:30 - 11:45

Naturefulness brengt jou spelenderwijs in beweging en tot ontspanning in de natuur. Voel je weer lekker in je lijf, beleef samen plezier en geniet van de natuur. Van sporten maken wij weer spelen, zoals we het vroeger als kind kende. Zonder prestatiedruk, laagdrempelig en vol van creativiteit. Na het spelen kom je tot rust bij een ontspanningsoefening.

Ontdek wat Naturefulness voor jou kan betekenen en geef je vandaag op.

Naturefulness wordt gegeven in de Loonse en Drunense duinen. Een prachtig natuurgebied met bos, heide en zandverstuivingen. Het bied ontzettend veel mogelijkheden om met takken, zand, bomen, dennenappels, enzovoorts van alles op speelse wijze te doen. Zomaar wat ideeën wat we zouden kunnen, speerwerpen met een tak, probeer andermans takken omver te gooien, darten met dennenappels, bouw een hut, balanceren op een tak.

Een ontspanningsoefening varieert iedere keer, bijvoorbeeld doen we een meditatie, een ademhalingsoefening, gaan we bosbaden of een blote voetenwandeling.

Na afloop heb je de zorgen van alle dag even achter je gelaten. Je hebt plezier gehad, je voelt je lekker in je lijf en ontspannen.

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

Oude Bossche Baan 11
5074rc Biezenmortel
Noord-Brabant

Extra informatie locatie

Tijd

10:30 - 11:45

Max. aantal deelnemers

6

Categorie

Sport en bewegen

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap