Nature Retreat

Categorie
Natuurbeleving
Datum
3-4 september
Tijd
10:30 - 10:30

Ben je graag in de natuur? En heb je zin om alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten? Los te zijn van je werk, familie, vrienden en to-do-lijstjes? 24 uur zonder telefoon, sociale media, camera en klok? Klinkt goed hè! Dan is deze nature retreat voor jou.

Van 3 september 10:30 uur – 4 september 10:30 uur

Je komt opgeladen terug.

In deze retreat ligt de focus op de verbinding met jezelf. Door in de natuur te zijn en los te komen van je dagelijkse patronen en van alles wat je moet, ervaar je rust en ruimte om na te denken over wat jij belangrijk vindt. Je ontspant en krijgt nieuwe energie om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Wat je gaat doen?

Je gaat 24 uur offline in de Overijsselse natuur met een groep deelnemers en twee iederal-begeleiders. Je brengt periodes in stilte door in het bos. Soms met de groep en soms alleen. Je hebt tijd voor jezelf en voor gesprekken met anderen. Je overnacht op een natuurkamping in een tent. Je wandelt, lummelt, eet, lacht en praat samen rond het kampvuur of tijdens een van de wandelingen.

Wat anderen over deze retreat zeggen

‘Hele mooie ervaring om in contact te komen met jezelf, anderen en de natuur.’ – Megan

‘De nature retreat is een groene duik gevoed door aandacht voor jezelf, voor elkaar, waarbij je in de stilte en met de geur van de natuur je ziel kunt horen spreken.’ – Colin

‘Ik kwam vol energie, maar ook compleet zen weer thuis! Ik zeg: bij twijfel gewoon doen, hier ga je zeker geen spijt van krijgen!’ – Ellen

Ga naar website

Praktische informatie

Adres

Oerdijk 123a
7434RA Lettele
Overijssel

Extra informatie locatie

Tijd

10:30 - 10:30

Max. aantal deelnemers

12

Categorie

Natuurbeleving

Social media

Deel deze activiteit op social media!