Mindfulle Natuurbelevingstocht

Categorie
Wandeling
Datum
5 september
Tijd
10:30 - 13:00

We maken een gevarieerde wandeling langs de mooiste plekjes in de duinen bij Castricum. Onderweg stoppen we op inspirerende plekken om de natuur met alle zintuigen te ervaren. Door heel bewust om je heen te kijken, goed te luisteren, te voelen en te ruiken wordt het een verrassende en verfrissende ontdekkingstocht.

Ook deel ik enkele leuke weetjes over de natuur. Voorafgaand aan en tijdens de wandeling doen we een paar mindfulness oefeningen om te zorgen voor ontspanning en rust in lijf en geest. Zo krijgen je zintuigen alle ruimte om de natuur te ervaren.

Natuur helpt je lijf en hoofd te ontspannen en tot rust te komen. Door in een rustig tempo te wandelen, maar ook door naar alles dat groeit, bloeit en leeft te kijken onderweg ben je in het hier en nu. En dat is een fijne en praktische manier om mindfull te zijn. Om los te komen van stress, een vol hoofd en een druk schema. Hierdoor kom je tot rust.

Ga mee, dompel jezelf onder in de natuur en ervaar hoe rustgevend dat is. Je hoeft niet na te denken welke kant je op moet, de tijd speelt even geen rol. Een bewust moment voor jezelf, in stilte genieten van de natuur, je verbonden voelen met de natuur, bijkomen en weer opladen. Je komt met nieuwe energie en een verfriste geest thuis.

 

De tocht duurt 2 a 2,5 uur. We lopen 4 a 5 km. 

Niet geschikt voor kinderen

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

Parkeerplaats Geversweg t/o 11a
1901NW Castricum
Noord-Holland

Extra informatie locatie

Tijd

10:30 - 13:00

Max. aantal deelnemers

10

Categorie

Wandeling

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap