Mind-Walk inspiratie wandeling

Categorie
Mindfulness
Datum
4 september
Tijd
10:30 - 12:30

Hi, ik ben Margriet Hekkert van HoutMoed!

Natuurlijk doe ik mee aan dit natuurfestival! Want ieder moment dat je naar buiten gaat, is een feestje op zich. Dus gaan we samen aan de wandel op zondagochtend 4 september. Ga je mee met deze Mind-Walk inspiratiewandeling?

“Als je je zelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

In deze speciale Mind – Walk voor Fete de la nature is het thema ontmoeten en ont-moeten. Tijdens de wandeling ontmoet je de natuur om je heen, jouw natuur en de Mind Walk Methode. En maak je een start met het ont-moeten van jezelf.

Wat is Mind – Walk®?

Mind – Walk is een op mindfulness gebaseerde buitentraining voor persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling, die gebruikmaakt van de 6 pijlers van de Mind Walk Methode. Het is (meditatief) wandelen, gecombineerd met invloeden uit o.a. de yoga, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningsoefeningen en mindset. Hierbij gebruiken we ook kleine cadeautjes om oefeningen mee uit te voeren of als reminders.

Het is een veilige, effectieve en leuke manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max 5 km per keer.

Merk je dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Wil je laagdrempelig kennis maken met dergelijke oefeningen? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is de Mind – Walk wat voor jou.Mind-Walk geeft jou ontspanning en laadt jouw batterij weer!

Wat kun je verwachten?

  • diverse Mind-Walk wandeltechnieken
  • bewegingsoefeningen
  • ontspanningsoefeningen
  • en een cadeautje

Ik vind het belangrijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven, daarom gaan we met maximaal 8 mooie mensen op pad. En omdat het dit weekend feest is, kan je mee voor de actieprijs van €12,50 pp/wandeling

 

 Reserveer jouw plek via de website

 

Ik kijk er naar uit om je te (ont)moeten!

 

Ga naar website

Praktische informatie

Adres


Nieuwleusen
Overijssel

Extra informatie locatie

Natuurgebied de Zwarte Dennen; de exacte locatie ontvang je na aanmelding

Tijd

10:30 - 12:30

Max. aantal deelnemers

8

Categorie

Mindfulness

Social media

Deel deze activiteit op social media!